Alternativ behandling

De værktøjer, jeg har brugt, er:

 • Yoga
 • Metasundhed
 • EFT/Tankefeltsterapi
 • Meditation og åndedrætsøvelser
 • Fokus på kost og kosttilskud

Fordi jeg har opnået så gode resultater med de valg, jeg har truffet i forhold til min diagnose, kunne jeg godt tænke mig at dele mine erfaringer med dig, der står i samme eller en lignende situation. Forløbet henvender sig primært til folk med diagnosen Graves men har du andre stofskifteproblemer som f.eks. fået Hashimoto, Basedow eller lignede. Eller bare trænger til at få et andet syn på din sygdom, så kan du sagtens være med på dette forløb.

Føler du, at dit stofskifte styrer dit liv, så kan du med fordel deltage på dette 4 måneders forløb.

Du vil i de 4 måneder forløbet varer modtage onlinesessioner og -kurser om følgende emner:

 • Hvad er stofskiftet, og hvad betyder det for min krop.
 • Hvorfor blev jeg syg, når jeg kigger på det ud fra en Metasundhedsvinkel.
 • Vil følelsesforløsende terapi hjælpe på mine symptomer og healings proces.
 • Kan jeg få det bedre ved at ændre på min kost og tage kosttilskud.
 • Yoga for stofskiftet
 • Teknikker til at lære at leve med dine nye virkelighed
 • Skab god energi i dit liv og se dig selv som et helt menneske

Q&A Live og adgang til Facebook gruppe

Udover onlineforløbet vil der en gang om måneden være Q&A live, hvor vi vender de spørgsmål, du evt. måtte have til forløbet.
Du vil få adgang til en Facebook-gruppe, kun for brugere af onlinekurset, hvor målet er at støtte, dele og hjælpe hinanden igennem de 4 måneder.

Du får en Metasundhedsanalyse og flere Terapi sessioner under forløbet

Du vil have mulighed for at få lavet en Metasundhedsanalyse, så du målrettet ved hvad du skal arbejde med under forløbet. Hver måned vil du få tilbudt 2 terapi – sessioner, så vi kan arbejde med de emotionelle ting som er svære at acceptere når du får en diagnose som Graves.

Sådan kombinerede jeg medicin og meditation

Min historie

I marts 2018 blev jeg syg. Jeg troede først, at jeg havde fået influenza, lige som alle andre, men jeg fik ikke ondt i halsen, blev ikke snottet og fik det ikke bedre efter en uge. Var jeg måske stresset? For min krop viste de samme symptomer, som stress gør. Udfordringen var bare, at jeg ikke følte mig stresset. Ja, jeg havde som altid gang i mange ting, men jeg følte, at alt det, jeg lavede, var noget, jeg havde lyst til og brændte for.

Efter 4 uger med høj puls, vægttab, hjertebanken, ekstrem træthed, en konstant sitren i hele kroppen, tågehjerne og glemsomhed bestilte jeg tid ved lægen med en stress sygemelding for øje. Lægen bakkede mig op i min egen teori om, at det var stress, og var klar til at sygemelde mig med det samme. Vi blev dog enige om, at jeg hellere måtte få taget nogle blodprøver for at udelukke andre årsager til mine symptomer.

Næste dag fik jeg taget blodprøver, og samme dag ringede min læge til mig for at fortælle, at den
var helt gal med mit stofskifte, og at jeg hurtigst muligt skulle i behandling. 5 dage senere sad jeg i venteværelset på stofskifteklinikken og ventede på min dom. Diagnosen var Graves!! En autoimmun stofskiftesygdom med diffus struma!!!! Den medicinske behandling er ca. 1-1½ år på
medicin, og efter endt behandling er der 50 % risiko for tilbagefald.

Min første tanke var: Okay, men hvad kan jeg selv gøre??? Jeg er selv alternativ behandler, så min overbevisning er, at vi selv har en meget stor indflydelse på vores helbred. Ved hjælp af negative overbevisninger, vores indre og ydre miljøer og vores tankemønstre kan vi gøre os selv syge, og ved det modsatte, altså det positive, kan vi gøre os selv raske. Så da jeg fik diagnosen Graves, blev jeg faktisk lettet og glad, for nu vidste jeg, hvad jeg havde at gøre med og kunne finde den hjælp, jeg havde brug for, hos mennesker omkring mig, men også i mit eget indre.

I dag, dvs. juli 2020, er jeg medicinfri. Jeg er næsten rask, og jeg ved, at jeg er på den rigtige vej. De sidste to år har været den vildeste rejse i mit liv, og jeg priser mig lykkelig for, at jeg blev syg, for det har hjulpet mig til at se livet og – vigtigst – mit liv fra en anden vinkel, jeg har simpelthen
fundet gaven i min sygdom.

Jeg har valgt at kombinere det bedste fra de to verdener. Medicinen tager jeg for at få dæmpet
mine symptomer, så jeg kan være der for mine børn, mig selv og mit arbejde, og fra den
alternative verden har jeg brugt yoga, meditation, metasundhed, tankefeltsterapi,
kosttilskud/kost, arbejdet med overbevisninger og forskellige healings-teknikker. Jeg har det rigtig godt i dag, selvfølgelig med gode og mindre gode dage. Hvis jeg presser mig selv
for hårdt, både fysisk og psykisk, kommer min sitren tilbage, og bliver jeg emotionelt påvirket, så kan jeg også mærke det på min krop. Desuden er det vigtigt for mig at få nok søvn og at nedjustere mit sukkerindtag.

Og jeg ELSKER mit nye liv og den nye mig.