Alternativ behandling

Hvis du har Graves eller Hashimoto, så genkender du helt sikkert disse symptomer:

 • Træthed både mentalt og fysisk
 • Tågehjerne
 • Uro i hele kroppen,
 • Svært ved at tabe sig
 • Hukommelsesbesvær
 • Manglende koncentrationsevne
 • Intet overskud til familie eller andre sociale sammenkomster
 • Er klar til at gå i seng lige efter aftensmaden
Tilmeld dig her

Medicin er oftest nødvendig når du har stofskifteproblemer, men vidste du at det ikke er den eneste løsning? Det kan sagtens suppleres med andre tiltag.

Medicinen kan dæmpe vores symptomer, men den gør os ikke raske. Der skal mere til for at få kroppen i balance igen. Det er vigtigt at du ser dig selv som et helt menneske når du skal i gang med din healingsproces. Du kan derfor med stor fordel kombinere din medicinske behandling med andre tiltag inden for kost, kosttilskud, motion, følelsesforløsende terapi osv.

Ud fra min egen erfaring og resultater med Graves har jeg skabt et 3-måneders online-forløb hvor jeg vil hjælpe dig med at få det bedre i din hverdag.

I forløbet har jeg udvalgt og samlet de tiltag og teknikker som virkelig har gjort en forskel for mig og min healing, og dem vil jeg gerne dele med dig så du også kan få det bedre. Igennem de 3 måneder vil jeg guide dig, vejlede dig og støtte dig efter bedste evne så du får en naturlig balance i dit stofskifte og bliver symptomfri.

Efter forløbet vil du have skabt bedre kontakt til dig selv og din krop så du kan mærke når du bliver for presset. Du lærer at sætte grænser for dig selv og sige fra overfor det som ikke gavner dig. Du vil lære at taknemmelighed, selvrefleksion og selvforkælelse er nøglen til et godt og symptomfrit liv.

De teknikker jeg bruger til at se mig selv som et helt menneske, er:

 • Yoga
 • Metasundhedsanalyse
 • Følelsesforløsende terapi (Tankefeltterapi og Transbiologisk Traumeterapi)
 • Meditation og åndedrætsøvelser
 • Fokus på kost og kosttilskud
 • Fysiske øvelser som skaber energi og overskud

I modul 1 vil du:

få en større forståelse for hvordan dit stofskifte fungerer. Du får viden om din diagnose, og jeg vil præsentere dig for de øvelser og teknikker vi skal bruge igennem de 3 måneder forløbet varer. Du vil derudover få dine første opgaver og teknikker som du kan bruge til at dæmpe eller fjerne ubehaget ved at være træt og uden overskud.

I modul 2 vil du:

lære om de praktiske ting vi kan gøre for os selv for at få det bedre. Vi kigger på kost og kosttilskud, og vi kigger på kroppen. Du vil i dette modul få adgang til yoga-videoer, meditationer og åndedrætsøvelser. Derudover vil vi også kigge lidt mere på hvad der er sunde vaner, og hvad de betyder for dig og din livskvalitet. Med disse øvelser vil du mærke en fornyet energi i kroppen og et større overskud i din hverdag.

I modul 3 vil du:

lære at se på dig selv som et helt menneske. Hvor er jeg i mit liv, og er jeg glad der hvor jeg er? Vi arbejder med tanker, mønstre og overbevisninger som ofte kan have en negativ indvirkning på vores liv. Vi sætter ord på det der hæmmer os, så vi kan blive bevidste om det der ikke er hensigtsmæssigt, og på den måde kan vi tage ansvar for situationen og ændre den. Vi vil også arbejde med taknemmelighed som er altafgørende for en bedre livskvalitet. Du vil få en indsigt i hvorfor du blev syg med denne diagnose, og have en viden om hvad du selv kan gøre fremover for at opretholde energien og motivationen til at fortsætte dine gode vaner.

Tilmeld dig her
SÅDAN KOMBINEREDE JEG MEDICIN OG MEDITATION

Udtalelse fra kursister

” Wauw, wauw og nok et Wauw – jeg er imponeret over omfanget og grundigheden i dit forløb. Og jeg har lært SÅ meget allerede, som ingen andre har kunnet give mig.” Claudia

“Beroligende at møde et andet menneske som sætter ord på præcis de kropslige og følelsesmæssige udfordringer man står med, når man rammes af denne sygdom. Charlotte giver redskaber til at jeg selv kan frigive energi via teknikker. Jeg er blevet nødsaget til at kigge indad og arbejde med accept mht. min sygdom.” Anja

Dette er ikke ”kun” et stofskifteforløb, det er en livstransformation

Når dit stofskifte kommer i naturlig balance så er du også i balance, og du vil kunne begynde at tage livet ind igen og nyde det.

Så dette er til dig, en kvinde i sin bedste alder og som har fået diagnosen Graves eller Hashimoto. Du er verdensmester i at yde omsorg for andre og nedprioritere dig selv. Du giver dig ofte 100 % til andre og glemmer at der også skal være en plads til dig i verden.

Lidt om mig

Det er en rolle jeg genkender mig selv i for 3 år siden. Jeg var selvstændig, mor til 2 skønne unger, i et forhold hvor jeg var lidt for god til ikke at kræve min plads og alene-tid.

Det var vigtigt for mig at alle andre havde det godt, for så troede jeg at jeg også havde det godt, men der tog jeg fejl. Min krop og mit hormonsystem var maks. stresset, og jeg valgte (ubevidst) at overhøre alle de signaler den sendte mig. Det resulterede i at jeg i marts 2018 blev syg. Jeg blev så syg at jeg var sengeliggende i 3 uger, og selv der lyttede jeg ikke. Der gik 4 uger inden jeg gik til lægen og blev sendt videre til endokrinolog. Først der begyndte jeg at lytte, og jeg har lyttet lige siden.

I dag er jeg stadig selvstændig og mor til 2 skønne unger, men jeg har valgt at blive enlig da en af mine helt store stressfaktorer var min rolle i mit daværende forhold.

Jeg har selv suppleret min medicinske behandling med de tiltag som jeg tilbyder i 3-måneders forløbet, og fordi jeg har haft så gode resultater, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig til at opnå samme resultater som jeg.

 • Større overskud og energi i min hver dag
 • Glæde og lyst til livet
 • Jeg lytter til min krop og sørger for at fylde mig selv op med energi først
 • Jeg har fået en større selvindsigt i hvad er der godt for mig, og hvad der er mindre godt.

Introduktionspris

2100,-

Ekskl. moms - Betales i 3 rater.

Der er kun 10 pladser på forløbet, så det er først til mølle.

Hvis du har flere spørgsmål til forløbet, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail@yourbalance.dk

Tilmeld dig her

Det her får du i forløbet:

 • Online-kit i 3 moduler bestående af bl.a. videoer, lydfiler og Power Points
 • 1 metasundhedsanalyse (online på Zoom)
 • 5 terapisessioner (online på Zoom)
 • Adgang til Facebook-gruppe hvor du kan sparre, støtte og udveksle oplevelser med dine medkursister. (Målet med FB-gruppen er at skabe et fællesskab omkring vores oplevelser og følge hinandens proces med støtte og kærlighed)
 • Q&A i slutningen af hvert modul
 • Ekstra snack med øvelser til selvmassage og energiøvelser inspireret af Donna Eden og et interview med Lars Mygind omkring stofskiftet og metasundhed.