Lær at skabe klarhed og tiltrække nye ting i livet

Chakradance vil ændre dit liv

Vi har ting som giver os glæde og lykke, men vi har også ting i livet, som fremkalder smerte og sorg. Begge dele tiltrækker vi ubevidst.

De ting i livet som fylder på en uhensigtsmæssig måde, og som udfordrer os, er ting der kommer fra et healet sted inde i os.

Hver gang vi danser på vores chakraer, så starter vi en healingsproces. Vi healer det næste uforløste lag inde i os.

Hver gang vi danser, løfter vi vores vibration. Vi føler os lettere og klarere.

Når vores vibration ændre sig, begynder vi at tiltrække nye ting i livet. Det kan være muligheder, oplevelser eller mennesker.

Chakradance vil ændre dit liv.

Kom med på dette 9-ugers onlineforløb, og dans når det passer for dig – hjemme i dine egne omgivelser.

Du modtager hver uge en mail med materialet til det chakra, vi skal arbejde med i den pågældende uge.

Yoga med solnedgang - Meditation i rolige omgivelser

Velkomst og introvideo til ugens chakra

3-trins ritual:

– Meditation
– Dans
– Mandala-tegning

Meditation til aktivering af chakraet.

Læs mere om Chakradance

Praktisk information:

  • Vi mødes en gang om ugen på zoom og deler vores oplevelser med ugens chakra. Derudover får du adgang til en lukket Facebook – gruppe, hvor vi hele forløbet igennem deler, lytter og støtter hinanden på denne rejse.
  • Når du har købt forløbet, så er alle meditationer og danse dine til evigt eje, og du kan vende tilbage til dem lige så tit du har lyst og brug for det.
  • Pris 4100,- excl moms. Beløbet betales i to rater. Første rate ved tilmelding og anden rate midt i forløbet. Tilmelding er bindende.
  • Forløbet starter op tirsdag den 13/8 og vi mødes derefter på zoom flg. tirsdage 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10

Hvis du har flere spørgsmål til forløbet, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail@yourbalance.dk

Det siger andre om Chakradance Online

Henriettes oplevelse med Chakradance Online forløbet

“Jeg har været med på Chakradance online forløb og wow, jeg er blown away. En ny måde at styrke mig selv og så er det musik som jeg ikke har hørt før.

Der er for mig så mange fordele ved at forløbet er online.

Jeg kan deltage når det passer mig, både om morgenen og om aftenen. Og jeg kan danse igen og igen.

Jeg er ikke så vild med at danse, eller jo, men ikke så vild med at der er nogen der ser på mig når jeg gør det. På dette forløb hjemme hos mig selv, kan jeg give mig selv hen og danse som jeg føler at min krop har lyst til, uden at tænke på om der er fremmede der ser med. dejligt befriende.

Jeg syntes at det er fantastisk musik både at danse til og i meditationerne, og så er Charlottes guidning dejlig rolig og blid.

Musikken går lige i kroppen og jeg får lyst til at danse – fantastisk musik. Også meditationerne rammer cellerne i min krop. Meditationerne løfter mig og bevæger mig.

Det er dejligt at have lydfilerne til danse og meditationer, så kan jeg høre dem flere gange. Jeg kan mærke forskel på første gang jeg dansede og anden gang jeg dansede, min krop var mere fortrolig med dansen og igennem forløbet blev min krop mere glad for at danse.

En dag da jeg var i dårligt humør startede jeg dansmusikken fra et af modulerne, og efter dansen var det dårlige humør væk, så dejligt.

At tegne mine følelser i mandala tegningerne var også inspirerende og nyt for mig. Min anden mandala tegning kaldte jeg “styrke” for under dansen i andet modul kunne jeg mærke min styrke – super god følelse.

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så syntes jeg du skulle vælge at være med til chakradance.”
Henriette

Pris og tilmelding

Se pris og gå direkte til tilmelding.

Chakradance Online:

4100,-

Excl moms - Tilmelding er bindende

Tilmeld dig her