SÅDAN LÆRER DU AT TOLKE KROPPENS SIGNALER

Mine teknikker

Metasundhed er forståelsen af kroppens signaler.
Den fortæller os hvorfor en sygdom opstår – og hvordan du kan heles igen.

Her gennemgår vi kroppens områder for betydning eller konflikt og løsner op med følelsesforløsende terapi som yoga, massage og energimedicin, der kan løsne, mildne og nogle gange helt fjerne de fysiske symptomer, du oplever.

Transbiologisk traumeterapi

I denne terapiform er hjertet dit vigtigste værktøj.
Vi healer med hjertet og lærer at acceptere tingenes tilstand og elske os selv, præcis som vi er. Gennem denne accept kan vi ændre det, der påvirker vores liv og hverdag i en negativ retning og forløse uhensigtsmæssige mønstre. udfordringer.

En terapiform inspireret af Østen

Tankefeltsterapi er mødet mellem kropsenergi og samtaleterapi. Her arbejder vi med dine meridianbaner, kendt fra Østens akupunktur og zoneterapi. I stedet for nåle eller massage stimulerer jeg energipunkterne med
en let banken med fingrene på ansigt, krop og hænder, mens du fokuserer på dit ubehag. Tapping er også et fantastisk redskab til selvhjælp.

Tankefeltsterapi og psykoterapi

Tankefeltsterapi og Emotionel frihedsteknik er en simpel metode for hurtig behandling af de fleste psykologiske problemer, som fobier, traumer, angst, afhængighed, depression, stress, sorg og fysiske smerter.

Se mine priser her.

Gratis afklarende samtale

Du er velkommen til at få en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi afklarer om min psykoterapi og person er en god løsning for dig. En afklarende samtale varer cirka 15 minutter og du kan frit vælge det tidspunkt, du gerne vil kontaktes.

Bestil afklarende samtale
Meditation og yoga i naturen
Power of mind

Psykoterapi i Skødstrup

Du finder min klinik i Skødstrup, hvor jeg blandt andet tilbyder psykoterapi. Her bliver du budt ind i rolige omgivelser, hvor der er mulighed for at fordybe sig i dine følelser og traumer. Skødstrup ligger Nord for Århus og er derfor let at tilgå via offentlig transport og motorvejen.

Find vej

Det siger tidligere klienter

Anbefalinger

“Har efter flere års brug af forskellige psykologer endelig fundet det helt rette. Terapi ved Charlotte er ren magi. Der bliver virkelig ryddet op i fortiden og støttet i nutiden på kærligste vis. Charlotte er fantastisk til at finde ind til de helt rigtig knapper og super god til at trykke på dem – det er virkelig overraskende hvad det kan. En terapi session kan være hårdt arbejde, men det er så rart bagefter. Min erfaring er, at jo mere man åbner sig op, jo mere får man med sig. De varmeste anbefalinger herfra”

– Lene

“Min oplevelse af at være klient hos Charlotte er virkelig god. Charlotte har en fantastisk ro, og evne til at lytte – og derefter til at igangsætte behandling med sikkerhed, der gør, at det følelse som det mest naturlige i verden at følge hende og gentage de (nogen gange mærkelige sætninger) hun be’r om.
Charlotte kan både yde sin super service online og fysisk, og jeg har hver gang været helt overbevidst om, at kvaliteten af sessionen er den samme, uanset om den foregår online i stedet for fysisk. Charlotte får derfor mine bedste anbefalinger”

– Kristine