SÅDAN LÆRER DU AT TOLKE KROPPENS SIGNALER

Mine teknikker

Metasundhed er forståelsen af kroppens signaler.
Den fortæller os hvorfor en sygdom opstår – og hvordan du kan heles igen.

Her gennemgår vi kroppens områder for betydning eller konflikt og løsner op med følelsesforløsende terapi som yoga, massage og energimedicin, der kan løsne, mildne og nogle gange helt fjerne de fysiske symptomer, du oplever.

Transbiologisk traumeterapi

I denne terapiform er hjertet dit vigtigste værktøj.
Vi healer med hjertet og lærer at acceptere tingenes tilstand og elske os selv, præcis som vi er. Gennem denne accept kan vi ændre det, der påvirker vores liv og hverdag i en negativ retning og forløse uhensigtsmæssige mønstre. udfordringer.

En terapiform inspireret af Østen

Tankefeltsterapi er mødet mellem kropsenergi og samtaleterapi. Her arbejder vi med dine meridianbaner, kendt fra Østens akupunktur og zoneterapi. I stedet for nåle eller massage stimulerer jeg energipunkterne med
en let banken med fingrene på ansigt, krop og hænder, mens du fokuserer på dit ubehag. Tapping er også et fantastisk redskab til selvhjælp.

Tankefeltsterapi og psykoterapi

Tankefeltsterapi og Emotionel frihedsteknik er en simpel metode for hurtig behandling af de fleste psykologiske problemer, som fobier, traumer, angst, afhængighed, depression, stress, sorg og fysiske smerter.

Se mine priser her.

Gratis afklarende samtale

Du er velkommen til at få en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi afklarer om min terapi og person er en god løsning for dig. En afklarende samtale varer cirka 15 minutter og du kan frit vælge det tidspunkt, du gerne vil kontaktes.

Bestil afklarende samtale
Det siger tidligere klienter

Anbefalinger

”Jeg kan varmt anbefale Charlotte. Hendes rolige væsen, nærvær og tålmodighed skaber tryghed og åbner op for at arbejde i dybden, helt ind til kernen, hvor problematikken bliver transformeret til brugbare indsigter”

– GurliMaya

”Jeg har lige været i Charlottes kyndige hænder. Det kan anbefales. Charlotte er på én gang supereffektiv og helt igennem empatisk. Hun er nærværende, følger og guider dig hele vejen. Hos Charlotte er man – helt bogstaveligt – i gode hænder”

– Helle