Tilgå dine yogasessioner online

Yoga, online eller fysisk?

Restorativ yoga:
Restorativ yoga er lig med ren selvforkælelse, på en blid og rolig måde. Alle stillinger forgår siddende eller liggende og oftest understøttet af tæpper, puder og andre hjælpemidler. I restorativ yoga er vores mål at sænke aktiviteten i det sympatiske nervesystem, så det parasympatiske nervesystem kan få lov til at arbejde med at regenerere krop og sind. Restorativ yoga er godt for alle, idet vi finder roen og den naturlige stilhed i kroppen, men det er især godt for dig der tumler med tankemylder, uro i kroppen og generelt går rundt og føler dig stresset i større eller mindre grad.

Hatha yoga:
En klasse, hvor vi laver blid Hatha yoga med fokus på bevidst nærvær i krop, sind og sjæl. Vi vækker og styrker krop og sind, så vi kan møde de ting, vi oplever i vores hverdag, med bevidsthed.

Bestil online yoga

Yin yoga:
Yin yoga er en meditativ form for yoga, hvor vi holder strækkene i 3 til 5 min. Alle øvelser laves siddende eller liggende. I yin yogaen er det primær fokus på facier, led og ledbånd. Yin yoga laver vi for at finde balance og nærvær i kroppen. Ved at holde strækkene i længere tid får vi en dybere effekt af strækket, og kroppen og sindet får tid og ro til at mærke, hvad der forgår i kroppen lige nu og her. Yin yoga er godt for alle, men især for dig, der har en følelse af, at du mangler smidighed og fleksibilitet i kroppen. Yin yoga er også rigtig godt for dig, som er meget fysisk aktiv med f.eks. løb, cykling, fodbold, håndbold osv.

Tilmelding og tidspunkter for yogasessioner

Tilmelding til yoga købes og betales via onlinebookingen

Der er 15 pladser på Blid morgen yoga og Yoga events. Det afholdes i FysioDanmark Skødstrups lokaler, og der er mulighed parkering.

Yoga one on one

Hvis du er interesseret i at få eneundervisning i yoga for at forbedre dit nuværende niveau, eller fordi du tumler med nogle skavanker, der gør, at du er utryg ved at komme på et traditionelt yogahold, så tilbyder jeg også yoga one on one. Jeg tager udgangspunkt i, hvad dine behov og udfordringer er, og i fællesskab laver vi et program, som du kan lave, når som helst du har lyst.

Tidspunkter

Tirsdag:
Blid morgen yoga kl 8.30 til kl 9.45

Yoga Events:

Jule yoga den 28/12-21 kl 10.00 til kl 12.00

 

Hvad koster det at dyrke yoga?

Priser for yoga

Yoga time – 75 min – 95,-

Yoga one on one 75 min. – 750,-
Onlineabonnement – 75,- pr. mdr.

Yoga event – 2 timer – 199,-

Det er gratis at få en prøvetime (kun én prøvetime pr. sæson)