Yoga, jeg tilbyder:

Restorativ yoga:
Restorativ yoga er lig med ren selvforkælelse, på en blid og rolig måde. Alle stillinger forgår siddende eller liggende og oftest understøttet af tæpper, puder og andre hjælpemidler. I restorativ yoga er vores mål at sænke aktiviteten i det sympatiske nervesystem, så det parasympatiske nervesystem kan få lov til at arbejde med at regenerere krop og sind. Restorativ yoga er godt for alle, idet vi finder roen og den naturlige stilhed i kroppen, men det er især godt for dig der tumler med tankemylder, uro i kroppen og generelt går rundt og føler dig stresset i større eller mindre grad.

Hatha yoga:
En klasse, hvor vi laver blid Hatha yoga med fokus på bevidst nærvær i krop, sind og sjæl. Vi vækker og styrker krop og sind, så vi kan møde de ting, vi oplever i vores hverdag, med bevidsthed.

Yin yoga:
Yin yoga er en meditativ form for yoga, hvor vi holder strækkene i 3 til 5 min. Alle øvelser laves siddende eller liggende. I yin yogaen er det primær fokus på facier, led og ledbånd. Yin yoga laver vi for at finde balance og nærvær i kroppen. Ved at holde strækkene i længere tid får vi en dybere effekt af strækket, og kroppen og sindet får tid og ro til at mærke, hvad der forgår i kroppen lige nu og her. Yin yoga er godt for alle, men især for dig, der har en følelse af, at du mangler smidighed og fleksibilitet i kroppen. Yin yoga er også rigtig godt for dig, som er meget fysisk aktiv med f.eks. løb, cykling, fodbold, håndbold osv.

Tilmelding og tidspunkter for yogasessioner

Tilmelding til yoga købes og betales via onlinebookingen

Der er 15 pladser på Blid morgen yoga og Yoga events. Det afholdes i FysioDanmark Skødstrups lokaler, og der er mulighed parkering.

Yoga one on one

Hvis du er interesseret i at få eneundervisning i yoga for at forbedre dit nuværende niveau, eller fordi du tumler med nogle skavanker, der gør, at du er utryg ved at komme på et traditionelt yogahold, så tilbyder jeg også yoga one on one. Jeg tager udgangspunkt i, hvad dine behov og udfordringer er, og i fællesskab laver vi et program, som du kan lave, når som helst du har lyst.

Tidspunkter for yoga

Tirsdag:
Blid morgen yoga kl 8.15 til kl 9.25

Online yoga:

Du har også mulighed for at lave yoga med mig online. Jeg har en YouTube kanal hvor jeg har lagt flere videoer ud. Her kan du udover yoga også finde meditationer og åndedrætsøvelser.

Link til YouTube

 

 

Charlotte Jensen - Indehaver og behandler hos YourBalance
Yoga på stranden

Yoga i Skødstrup

Du finder min yogaklinik i Skødstrup, hvor jeg blandt andet tilbyder yogasessioner. Her bliver du budt ind i rolige omgivelser, hvor der er mulighed at dyrke yogaen. Skødstrup ligger Nord for Århus og er derfor let at tilgå via offentlig transport og motorvejen.

Find vej

Hvad koster det at dyrke yoga?

Priser for yoga

Yoga time – 75 min – 140,-

Yoga one on one 75 min. – 775,-

Det er gratis at få en prøvetime (kun én prøvetime pr. sæson)