Bliv fri for din opfattelse af dig selv og andre

Skab kontakt til din indre verden gennem bevægelse

Uden ord men gennem bevægelse og musik arbejder vi os dybt ned i de uforløste følelser og fastlåste energier der sidder i kroppen og skaber blokeringer for at du kan leve dit liv fuldt ud.

Chakradance handler om at skabe kontakt til vores indre verden – til vores fantasi, følelser, intuition og sanser

Chakradance er sammensat af en blanding af dans, jungiansk psykologi, chakra resonant musik, guidet visualisering og mandala kunst for at skabe dyb transformation i krop, sind og sjæl.

Dans har i mange tusind år, og i mange civilisationer været brugt som en spirituel praksis til alle mulige lejligheder og begivenheder, og bruges stadig som en terapeutisk form til at skabe flow, glæde og ny energi i krop og sind.

I Chakradance er der ingen koreografi, du danser som du og din krop føler for. Du danser som om ingen ser dig. Musikken er specielt udviklet til at resonere med de frekvenser som de enkelte chakraer vibrerer på.

Chakradance er en kraftfuld form for bevægelsesterapi hvis formål er at skabe healing i krop, sind og sjæl.

Når vi oplever fysiske eller psykiske udfordringer, kan det være tegn på at vi har en blokering i et eller flere af de 7 hoved-chakraer.

Chakra betyder energihjul på old indisk og i disse chakra lagres der energi (prana) som via vores meridianbaner (nadis) fordeles rundt til kroppen.

De 7. hovedchakraer:

 • Mudlahara (Rod chakra): Tro og tillid til os selv, følelsen af at høre til, vores instinkter
 • Svadisthana (Hara chakra): Passion, nydelse, seksualitet, se det gode i livet
 • Manipura (Solar Plexus chakra): Selvværd, indre power, formål med livet
 • Anahata (Hjerte chakra): Kærlighed, tilgivelse, give slip og åbne op for ubetinget kærlighed
 • Vishuddhi (Hals chakra): Kommunikation, autencitet, hvordan vi modtager information
 • Ajna (Trejde øje chakra): Vores 6 sans, intuition, perception
 • Sahasara (Krone chakra): Vores forbindelse til det der er højere end os selv, vibration, spiritualitet

De 7 hovedchakraer inddelt i farver og kortlagt på kroppen.

Alle har chakraer. Du kender måske lidt eller meget til chakras. Uanset hvad, så kan det
være udfordrende at vide hvor godt vores egne chakraer fungere.

Natalie Southgate har skabt dette “chakra health check” så du kan danne dig noget viden omkring tilstanden på dine chakraer. Der tilbydes også tips hvordan du specifikt kan balancere hvert enkelt chakra.

Udover chakra sundhedstjekket, så får du også et 15 min chakradance Freedom danse ritual, som du kan bruge lige når du har lyst.

Modtag gratis Chakradance Sundhedscheck skema

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag et gratis chakradance sundhedscheck.

Navn:
E-mail:
Yoga med solnedgang - Meditation i rolige omgivelser

Chakradance forløb i Skødstrup

Du finder min klinik i Skødstrup, hvor jeg blandt andet tilbyder chakradance forløb. Her bliver du budt ind i rolige omgivelser, hvor der er mulighed for at fordybe sig i din krop, psyke og fysiske tilstand. Skødstrup ligger Nord for Århus og er derfor let at tilgå via offentlig transport og motorvejen.

Find vej
SÅDAN FOREGÅR EN CHAKRADANCE SESSION

Om vores Chakradance sessioner

Udover dansen så består en Chakradance session også af meditation, moving-meditation og mandala-kunst. Mandala betyder cirkel og bruges i østen som en meditations praksis.

Vi danser i et mørkt rum med dæmpet belysning. Vi danser, så vidt det er muligt, med lukkede øjne og vores opmærksomhed vendt ind ad.

Efter dansen lader vi, i stilhed, energien fra dansen nedfælde sig i en mandala-tegning, på den måde integrerer vi følelser, oplevelser og healing i krop og sind.

Vi slutter sessionen af med feedback fra dem der har lyst til det og en afsluttende meditation.

Vælg mellem Chakradance Freedom eller Chakradance Alchemy

Chakradance Freedom

Chakradance Freedom er en rejse igennem de 7 hoved chakraer. Vi dykker dybere ned i hvad, de enkelte chakraer har af betydning for vores liv når de er i balance eller i ubalance. Vi tager kontakt til de følelser og fornemmelser der opstår når vi arbejder koncenteret med de enkelte chakraer og her igennem løsner vi op for de blokeringer vi må have i de enkelte chakraer.
Vi bliver mere bevidste omkring vores adfærd og på den måde bliver vi klar til at give slip på de blokeringer som vi mærker. Vi gør os fri.

Chakradance Alchemy

Chakradance Alchemy – en transformations rejse ind i de dybere liggende udfordringer vi har taget med os igennem generationer og fra tidligere liv.
Vi tager fat i de mønstre og overbevisninger som vi har tillært os igennem vores barndom og vores opvækst.
Gennem chanting, bevægelse, musik og mandala kunst løsner vi op og giver slip på de ting som vi har tillært og så der bliver plads til vores indre sande kerne.
Din indre transformation starter her.

Det siger andre om Chakradance

Udtalelser

“På Chakra Dance Freedom forløbet åbner du op for kontakten til dine chakra og kontakten til dig selv og de indsigter du bærer på.
Du går i boble med dig selv og får mærket, forestillet og gennem mandala tegningen kreeret, hvad dit inderste fortæller dig. En helt vildt spændende proces, der opleves gang på gang i forløbet!
Charlotte skaber et helt utroligt trygt rum til denne proces i dig, og der er plads til lige præcis den du er! Hvor lidt eller hvor meget du end ved om chakraer og de øvrige mange spændende indsigter, Charlotte kan berige deltagerne med på dette forløb, så er der plads til alle.
Min største anbefaling til Charlotte og dette forløb. Hun er en fantastisk formidler og brænder vildt og autentisk for Chakra Dance og alt hvad det kan hjælpe med at åbne op for, og det mærkes så tydeligt med hendes nærvær.”
Stinne

“Alle burde danse Chakradance! Det er bogstavelig talt en livsændrende dans. Det bedste ved dette terapeutiske værktøj er at du behøver ikke at kunne danse, du kan også bare sidde eller stå hvis det passer bedre og det virker. Jeg har prøvet en del forskellige former for healing og intet har kunnet hjælpe mig, så meget som Chakradance har gjort og stadig gør. Jeg var enormt skeptisk da jeg startede med denne dans og tænkte det var lidt mærkeligt og måske ikke for mig. Men dagen efter min første gang mærkede jeg det som om min energi var tilbage på fuld drøn. Jeg har store udfordringer med mit energiniveau, så da jeg oplevede dette var jeg hooked. Intet i mit liv har kunnet give mig dette livsbekræftende flow og ikke mindst balance som Chakradance gør. Jeg har nærmest ikke ord for hvor meget jeg kan anbefale Chakradance🙏🏻”
Milica

“Chakradance er for mig en rejse i mit indre, fyldt med lys, farve, varme og kærlighed.
Dansen gør mig godt tilpas og jeg tænker og mærker energien bagefter.
Tak for dansen og tak for dig🙏❤️”
Mette

Praktisk information:

 • Ved 9 ugers forløb mødes vi en gang om ugen i 9 uger. Fra kl 19.30 til kl 21.00
 • Chakradance Freedom 9 ugers forløb:
  Vi starter op den 21/8 og danser flg. onsdage 28/8, 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10
 • Chakradance Alchemy 9 ugers forløb:
  Vi starter op onsdag den 23/10 og danser flg. onsdage 30/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12
 • Du kan også vælge at tilmelde dig begge forløb og betale et månedlig abonnement.
 • Tag tøj på som du kan bevæge dig i og medbring gerne en drikkedunk
 • Vedr. arrangementer kontakt mig på mail@yourbalance.dk

Hvis du har flere spørgsmål til forløbet, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail@yourbalance.dk

Priser og tilmelding

Se muligheder, priser og gå direkte til tilmelding.

Chakradance Freedom:

2500,-

Tilmelding er bindende

Tilmeld dig her

Chakradance Alchemy:

2500,-

Tilmelding er bindende

Tilmeld dig her