Undgå sygefravær blandt medarbejdere

Massage på arbejdspladsen

Regelmæssig massage bidrager til et større fysisk overskud og styrker immunforsvaret. Det sikrer, at medarbejderne har væsentligt mindre sygefravær.

Hver massagebehandling sammensættes efter den enkelte medarbejders behov.
Jeg kommer gerne ud på arbejdspladsen med min massagebriks, men medarbejderne har også mulighed for at komme til min private klinik.

Behandlingerne er en kombination af fysiurgisk massage, organmassage, laserterapi og triggerpunktsbehandling, alt efter type af skade og behandlingsbehov.

Der er mulighed for at vælge mellem 30 eller 60 min. behandling.

Pris efter aftale med virksomheden og antal medarbejdere, som ønsker at benytte ordningen.

Massage i Skødstrup

Massage i Skødstrup

Du finder min klinik i Skødstrup, hvor jeg blandt andet tilbyder massage. Her bliver du budt ind i rolige omgivelser, hvor der er mulighed at slappe af og få lindret spændinger i musklerne. Skødstrup ligger Nord for Århus og er derfor let at tilgå via offentlig transport og motorvejen.

Hvis det er ubelejligt at køre efter massage i min klinik i Skødstrup, tilbyder jeg også udekørende massage.

Find vej

Klippekort – 5 klip – massage 30 min.

Klik nedenfor for at bestille klippekort med 5 klip til massage 30 min.

Bestil klippekort (5 klip) massage 30 min.

Klippekort – 5 klip – massage 60 min.

Klik nedenfor for at bestille klippekort med 5 klip til massage 60 min.

Bestil klippekort (5 klip) massage 60 min.

Det fik firmakunderne ud af massage

Udtalelser fra firmakunder

“Jeg syntes det er en virkelig dejlig mulighed. Jeg ville normalt ikke gå til massage, da det kræver for meget tid at skulle transportere sig frem og tilbage. Men at man lige kan booke en halv time på en mandag uden at skulle forlade arbejdspladsen. Det er guld værd. Jeg vil klart anbefale andre virksomheder at tilbyde samme service til deres medarbejdere.”
Dennis Bidstrup, Software Developer

” At have adgang til behandlinger i arbejdstiden gør, at jeg faktisk får prioriteret dem. Ellers var det aldrig gået op med familielogistikken. Og Charlotte er både dygtig og nærværende, så behandlingerne er virkelig noget jeg glæder mig til og et fantastisk afbræk i en travl hverdag.”
Marie Nygaard, Marketing Consultant

” Jeg var ikke kommet afsted til massage, hvis det ikke var i arbejdstiden, så det er et stort plus, når Charlotte kommer forbi en gang om måneden. Med mange timer bag computerskærmen er det dejligt at få løsnet i nakken. Hun er herudover super flink og kan sit håndværk. Kan varmt anbefale Charlotte.”
Jacob Daniels, cand.merc.aud.