Der er efterhånden  mange beviser og undersøgelser som peger på, at meditation er godt for de fleste. I vores hverdag møder vi mange udfordringer. Der skal hele tiden tages mange beslutninger, på jobbet, i privatlivet, børnene skole eller institution, eller en af de helt store “er jeg på den rigtige vej i mit liv”. Og for ikke at glemme alle de informationer vi konstant bliver bombarderet med fra nyheder og sociale medier. I en meditation forsøger vi at lukke verden ude og kun have fokus på det der sker i kroppen, lige nu og lige her. Det kan i sig selv være en udfordring, da hovedet oftest er den del af kroppen der larmer mest. Og når det så er lykkes at bevare kontakten til kroppen, så skal vi forsøge at tømme hovedet. Ja, det kan være svært men giv ikke op, hvis du bliver ved skal det nok lykkes.

Jeg har lavet en lille meditation på ca 10 min. som jeg kalder pausen eller en Grounding. Den vil jeg gerne dele med dig, og forhåbentlig give dig et lille kærligt skub til at prøve om meditation er noget for dig.

Rigtig god fornøjelse.

Namaste